• sapfofest@gmail.com
  • Lithuania

Pa-queerink savo malonumą

Judesio ir meditacijos dirbtuvės, kurių metu pastebėsite savo kūną ir patyrinėsite, kaip malonumas gali būti *itin* queer.
Malonumas, didelis ar mažas, su praktika yra daug prieinamesnis, nei visuomenė (ar mes patys) bando mus įtikinti. Mums gali atrodyti, kad malonumui turime skirti daug laiko, labai stengtis ir daryti tai tik tada, kai jo nusipelnome arba kai jau jaučiamės gerai, bet faktas yra tame, kad malonumas yra visur. Ir mes galime jį panaudoti įgalinimui.
Būsite pakviesti klausytis meditacijos, kurios metu galėsite pastebėti dabartinę savo kūno ir proto būseną, o tada tyrinėsite, kokius malonumus galite pastebėti aplink save ir savyje.
Šiose dirbtuvėse judėjimas nėra privalomas, ir bet kokia veikla yra visiškai jūsų pasirinkimas ir tik kvietimas. Šį kartą neliesime intymių kūno vietų (genitalijų), tačiau kitų kūno vietų prisilietimai yra sveikintini. Atsineškite bet kokius įrankius, drabužius, priemones, kurios gali padėti jums tyrinėjant malonumą ir kurios leidžia jums jaustis gerai – drąsiai galite būti ‘keisti’ savo pasirinkimuose. Taip pat atsineškite antklodžių, pagalvių, ką nors, ant ko galėtumėte atsigulti, nors tai nėra būtina.

Šią praktiką įkvėpė Corinne Diachuk.

Kas: Body Mind Eros.

Kada: Šeštadienis, liepos 27 d., 14-15.30 val.

Kur: Pieva.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *